> Team > Wendy

Wendy

Hallo allemaal! Mijn naam is Wendy, ik stel me graag even voor

Mijn naam is Wendy Konings-Zieverink, getrouwd met Ger-Jan en woon in Groenlo. Wij zijn de trotse ouders van een prachtige dochter Norah (2010). Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Pindakaas, ik ben voornamelijk te vinden op peutergroep Vlokken.

Nadat ik in 2001 mijn SPW diploma behaald heb, wist ik het zeker: ik volg mijn hart en ga aan de slag in de kinderopvang. Hier geniet ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van en haal ik voldoening uit! Heerlijk om kinderen om mij heen te hebben en om samen met ze te knutselen, buiten spelen, uitstapjes te maken etc. Ik ervaar het als een unieke kans om ze in een veilige, vertrouwde omgeving te begeleiden en te verzorgen, maar ook ontwikkeling kan aanbieden. Dat kinderen zo eerlijk, open en enthousiast zijn, maakt het werk uitdagend!

Daarnaast co├Ârdineer ik binnen Pindakaas de droomvluchten, zo noemen we de rondleidingen en intakes. Ik zie het als een hele mooie taak om nieuwe ouders enthousiast te maken over Pindakaas en ze te informeren over de vele mogelijkheden binnen onze organisatie. Tijdens de droomvlucht kunnen ouders kennismaken en een kijkje nemen op de groepen, waarbij onder andere de babyspecialisten, het VVE aanbod en de thema’s aan bod komen. Ik laat daarbij zien hoe we ‘alles voor een blij gezicht’ in de praktijk vorm geven.

Naast kinderdagverblijf Pindakaas houd ik me graag bezig met onze tuin. Ook ben ik een liefhebber van verschillende sporten zoals voetbal en wielrennen.

Verder bezoek ik graag steden, pak graag een bioscoopje of het theater en onderneem ik regelmatig leuke dingen met mijn gezin en vriendinnen.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem