> Gezinscoach

Gezinscoach

Waarom een gezinscoach?

Het gezinsleven kan veel van je vragen en levert je soms spanning en stress op. Hoe graag we ook willen en ons best doen, het is soms hectisch en chaotisch. Net als je denkt dat je een fijn ritme te pakken hebt samen, is er alweer een andere fase aangebroken of dient zich een andere vraag aan vanuit je kind of kinderen. Bij Pindakaas herkennen we dit, we zien het dagelijks bij de gezinnen waarvan wij als pedagogisch partner nauw betrokken mogen zijn. Het kan soms zo fijn zijn om even te sparren met iemand, je verhaal te kunnen doen, of vrijblijvend te kunnen vragen om tips. Met onze gezinscoaches, onderdeel van team Pindakaas, willen wij je ondersteunen in de alledaagse opvoedkundige vragen. Laagdrempelig, kosteloos en met als doel jouw gezinsleven een fijne balans te geven. Wanneer je als ouder lekker in je vel zit, heeft dit zijn uitwerking op je kinderen, maar natuurlijk ook andersom, daar gaan we voor! We zijn er dus ook voor kinderen, we kunnen met ouders en kinderen samen afspreken met oudere kinderen kunnen we ook helpen met coachingsessies.

Aan welke situaties kun je denken bij de gezinscoach?

Je kind heeft moeite met slapen, regelmatig driftbuien waarin je niet weet wat je kunt doen, of het is lastig je kind emotioneel gezien te kunnen bereiken. Er zijn tal van situaties denkbaar waarbij je de gezinscoach kunt inschakelen. Het mogen natuurlijk ook praktische vragen zijn!

Hoe gaat het in zijn werk?

Via ons contactformulier heb je rechtstreeks contact met onze gezinscoaches. We handelen altijd discreet, ook intern wordt je vraag niet gedeeld met de groep die je kind bezoekt tenzij je dit zelf wenselijk vind. Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld ontvang je binnen 24 uur een reactie. Afhankelijk van de complexiteit kan dit een directe tip of truc zijn, een antwoord op een vraag, of een verzoek tot een kennismakingsgesprek om je vraagstuk samen te bekijken. Dit kan zowel bij Pindakaas als bij je thuis. Samen bepalen we welke stappen we nemen om toe te werken naar verbetering van de situatie, we helpen je stap voor stap.

Pindakaas-coach

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem