> Team > Brenda

Brenda

Hallo allemaal! Mijn naam is Brenda, ik stel me graag even voor

Hallo allemaal!

Ik ben Brenda Oesterholt-BĂ©nard en ik woon samen met mijn man en zoon Otis in Groenlo.

Ik heb de opleiding HBO Pedagogiek afgerond en verhuisde kort daarna naar Groenlo en daar ben ik op zoek gegaan naar mijn nieuwe kans. Ik volgde mijn hart en zo kwam ik bij Pindakaas! Bij Pindakaas werk ik als Pedagogisch beleidsmedewerker en (gezins)coach. Ik houd me bezig met alles rondom de kwaliteit en het beleid bij Pindakaas. Daarnaast zet ik me iedere dag in om de medewerkers te coachen op hun pedagogische kwaliteiten, zodat zij het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Als gezinscoach mag ik ouders en kinderen begeleiden wanneer zij een hulpvraag hebben. Ik vind het heel waardevol om met een gezin even mee op reis te mogen, zodat zij daarna samen hun weg weer kunnen vervolgen.

Ik werk voornamelijk op kantoor, maar ik ben ook af en toe op de groepen te zien. Ik vind het heerlijk om kinderen om mij heen te hebben en zet mijn dag graag in het teken van hen. Het belangrijkste is om ouders het vertrouwen te kunnen bieden dat zij hun kinderen op een goede ,veilige en uitdagende plek brengen. En daar steek ik mijn handen graag voor uit de mouwen.

In mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven van Groenlo. Zo speel ik zelf toneel bij Toneelvereniging DITO en zit ik in de organisatie van de Musicalfabriek Groenlo. Ik doe graag vrijwilligerswerk en zet me met plezier in voor goede doelen!

We zien elkaar vast snel bij Pindakaas!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem