> Team > Christian

Christian

Hallo allemaal! Mijn naam is Christian, ik stel me graag even voor

Mijn naam is Christian Pillen, samen met mijn partner Merel, onze  2 dochters Emma en Lauren en onze 2 katten (Pam en Noor) woon ik in Groenlo.

Sinds december 2014 ben ik werkzaam bij Pindakaas. Ik werk voornamelijk op de Sport BSO (maandag, dinsdag en donderdag), en daarnaast ben ik vrijdag te vinden op groep Stroop (4-7). Ook val ik, als het nodig is, wel eens in bij Loods X.

De passie om met kinderen te werken zit bij ons in de familie. Het was  dan ook niet vreemd, dat ik op het MBO de richting van Onderwijsassistent koos. Daarna ben ik de CALO (gymdocent) gaan volgen in het “grote” Zwolle. Vervolgens ging ik de PABO (zelfstandig docent basisonderwijs) volgen op de HAN in Nijmegen. Na 2 succesvolle jaren, waarin ik mijn propedeuse haalde, was het voor mijzelf even genoeg. Ik zette mijn school even op pauze om te kijken of ik ergens aan het werk kon. Ik had al snel beet en na 2 maanden was ik aan het werk in Lochem op een KDV/(Sport) BSO.

Ongeveer 8 maanden daarna raakte  ik toevallig met Tessa in gesprek over Pindakaas. Ik ben in contact gekomen met Pindakaas en heb vervolgens de overstap vanuit Lochem gemaakt. Van deze keuze heb ik nooit spijt gehad!

Ik ervaar Pindakaas als thuis komen. Een warm bad! Er is geen betere plek voor de kinderen, maar ook voor jezelf, om je te ontwikkelen en te ontplooien. Pindakaas tovert niet alleen bij kinderen een glimlach op het gezicht. Maar ook elke dag bij mij!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem