> Peuters (2-4)

Peuters (2-4)

Yes, we gaan weer op Pindakaasreis! Een dag vol ontdekking, educatie, exploratie, leren en vooral heel veel plezier hebben. Wij noemen een dag bij Pindakaas dan ook wel een educatieve doe- en ontdekkingsreis. We nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan op reis. Lees hieronder meer!

 


Opvangvormen voor peuters:

Peutergroepen Vlokken & Schuddebuikjes
Op groep Vlokken verblijven kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. Na de eerste jaren van exploratie gaan we op dit punt van de reis verder met VE (Voorschoolse Educatie). We bieden kinderen een educatieve doe- en ontdekkingsreis vol beleving, muziek, beweging, natuur uitjes en diverse thema’s. Aan de hand van onze VVE specialisten creëren we een veilige en complete basis om naar school te gaan. Lees meer

 

Peuter voorschool
Kinderdagverblijf Pindakaas bied Voor- en vroegschoolse Educatie (VVE) aan voor kinderen vanaf 2 jaar en 6 maanden. Dit noemen wij peutervoorschool. Deze vorm van opvang is bedoeld om kinderen te laten wennen aan groepsactiviteiten en kringgesprekken zoals dat ook gebeurt in het basisonderwijs. We bieden een programma aan dat volledig is geïntegreerd in de dagprogramma’s van groep Vlokken.

Klik op de tegels om meer te lezen over de peutergroepen

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem