> Team > Samantha

Samantha

Hallo allemaal! Mijn naam is Samantha, ik stel me graag even voor

Ik ben Samantha Hogevonder, samen met Ronald en onze 2 kinderen wonen wij buitenaf in Rekken.
In februari 2012 ben ik bij Pindakaas komen werken in een heel klein team van 5 collega’s. Ik ben begonnen op de groep Hagelslag en werk nu sinds enkele maanden op maandag en vrijdag op peutergroep Schuddebuikjes en de donderdagen op ons nieuwe IKC groep Jam in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Die afwisseling vind ik ontzettend leuk!

In de afgelopen jaren heb ik Pindakaas zien ontwikkelen en uitgroeien tot een enorm fijn en professioneel bedrijf waar ondertussen vele leuke en enthousiaste collega’s zijn bijgekomen. Iedereen staat voor elkaar klaar en er zijn talloze mogelijkheden om te blijven leren en ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld de cursus babyspecialist of VVE (voor en vroegschoolse educatie).

In mijn werk vind ik het erg belangrijk om kinderen een veilige, leuke en liefdevolle plek te kunnen bieden waarin ze zich in eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Ik ben enorm trots dat ik iedere dag een bijdrage mag en kan leveren aan deze organisatie en hoop hier nog vele jaren met veel plezier te mogen werken!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem