> Team > Demi

Demi

Hallo allemaal! Mijn naam is Demi, ik stel me graag even voor

Mijn naam is Demi Geurkink en woon in Groenlo. 

Ik ben sinds 2019 werkzaam binnen dit mooie bedrijf. Ik ontdekte Pindakaas toen ik als stagiaire binnenkwam. Wat heb ik mijn ogen uitgekeken. Alles voor een blij gezicht dat is wat in alle opzichten naar boven komt. Alle tijd en aandacht voor de kinderen, ouders ontzorgen, mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, flexibiliteit, samenwerken met hele fijne collega’s, de moderne ontwikkelingen binnen het bedrijf en ga zo maar door! 

Als leidster heb ik op verschillende groepen gestaan. In november 2021 kreeg ik de kans om een nieuwe groep op te starten en daar ben ik nu met heel veel plezier werkzaam als babyspecialist. Groep Jam (IKC), een 0 tot 4 jaar groep. Iedere dag maken we er een feestje van en niets is gek genoeg. Kortom, alles voor een blij gezicht! 

Naast de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en babyspecialist heb ik ook mijn VVE certificaat startblokken behaald. 

Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag waarvan ik 1 dag werkzaam ben op kantoor als activiteiten en evenementen coördinator. 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem