> Team > Danique

Danique

Hallo allemaal! Mijn naam is Danique, ik stel me graag even voor

Ik ben Danique Spanjaards-Droppers en ik woon samen met mijn partner Maik in Lichtenvoorde, samen hebben wij een dochtertje Evi en verwachten maart 2022 ons 2e kindje. 

 

Ik werk sinds september 2018 bij Pindakaas als pedagogisch medewerker op groep Muisjes, mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Voordat ik bij Pindakaas kwam werken heb ik de detailhandel gedaan en daarna de opleiding pedagogisch medewerker gedaan. In de periode dat ik de opleiding pedagogisch medewerker heb gedaan heb ik stage gelopen bij Pindakaas. Tijdens mijn stage periode bij Pindakaas heb ik het erg naar mijn zin gehad. Zodoende heb ik in 2018 een open sollicitatie gestuurd waarna ik verwelkomd werd in het team!

 

Ik vind het werken bij Pindakaas onwijs leuk, alles is goed geregeld, de groepen zien er allemaal mooi uit en iedereen staat klaar voor de kinderen/ouders en collega’s. Wat mij erg aanspreekt aan Pindakaas is dat iedereen zijn beste beentje voorzet en er alles aan doet om de kinderen een onvergetelijke tijd te laten hebben bij Pindakaas. 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem