> Team > Milou

Milou

Hallo allemaal! Mijn naam is Milou, ik stel me graag even voor

Mijn naam is Milou Franzen, ik woon in Groenlo samen met mijn vriend en onze twee jongens! Ik werk sinds 2019 bij Pindakaas. Sinds die tijd ga ik elke ochtend met plezier naar mijn werk! In de fijne sfeer die bij Pindakaas hangt voel ik mij helemaal thuis. 

Ik werk op babygroep Muisjes op maandag, woensdag en donderdag. Maar soms ook op andere dagen, omdat wij het heel belangrijk vinden dat de groep vaste gezichten heeft voor de baby’s en de ouders.

 

Ik heb de opleiding SPW niveau 3 afgerond en daarna nog verschillende aanvullende opleidingen gedaan, waaronder in 2021 de opleiding tot baby-specialist. Deze opleiding is een enorme toevoeging geweest voor mij. Van hechting, de Dunstan babytaal, de werking van de hersenen van baby’s tot wie ben ik als pedagogisch medewerkster. Daar heb ik een hoop van geleerd!

 

Het werken bij Pindakaas betekent voor mij een plek waar we ouders ontzorgen en de kinderen een leerzame en fijne plek bieden. Waar open communicatie heel belangrijk is, en de kinderen op nummer één staan! 

Waar we samen met de ouders er voor zorgen dat een kind zich veilig en begrepen voelt en waar we verder kijken dan de basis, en ouders en kinderen ondersteunen in zorgvragen. 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem