> Team > Melissa

Melissa

Hallo allemaal! Mijn naam is Melissa, ik stel me graag even voor

Hallo, ik ben Melissa Bouwmeester. Ik woon samen met mijn partner Leon en onze zoontjes Sem en Milan, sinds mei 2014, in Groenlo.

In september 2014  kwam ik als stagiaire bij Pindakaas terecht en ben daar met open armen ontvangen. Ik kreeg de mogelijkheid verder te leren voor niveau 4 en bleef er om te werken. Sinds 2019 ben ik werkzaam op groep Muisjes, waar ik met veel plezier werk. Mijn vaste werkdagen zijn de woensdag en donderdag. Daarnaast ben ik ook wel eens aanwezig op de andere dagen.

Het werken binnen Pindakaas ervaar ik als een warme familie. Er heerst een veilig en vertrouwd gevoel. Niet alleen onderling maar ook naar de kinderen en ouders toe. We zetten samen ons samen elke dag in om het allerbeste resultaat in de zorg en ontwikkeling van de kinderen te behalen. Ik geniet van het werken met kinderen en ben graag bij hen in de buurt. Ik vind het leuk om voor de kinderen te zorgen, samen te knutselen, te spelen en knuffelen en hen te steunen in de ontwikkeling op ieders eigen manier en tempo. Ik streef er iedere dag naar ze een veilig en vertrouwde omgeving te bieden waarin ze volledig zichzelf kunnen en mogen zijn om te kunnen exploreren!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem