> Nieuws > Zij-instromers op de BSO

Zij-instromers op de BSO

Enige tijd geleden hebben we aan alle ouders in een tevredenheidsonderzoek gevraagd hoe gedacht wordt over de instroom van de BSO. Het merendeel van de ouders, en wij zelf ook,

Enige tijd geleden hebben we aan alle ouders in een tevredenheidsonderzoek gevraagd hoe gedacht wordt over de instroom van de BSO. Het merendeel van de ouders, en wij zelf ook, vinden dat kinderen van het KDV onvoorwaardelijk moeten kunnen doorstromen naar de BSO van Pindakaas. Hierom hebben wij moeten besluiten dat wij de inschrijvingen op de BSO moeten beperken. Wij kijken per inschrijving naar de mogelijkheden. Of en hoe lang er plek is erg afhankelijk van de frequentie van de opvang en op welke dagen de opvang plaats moet vinden. Wij doen altijd wat we kunnen!

Wij begrijpen dat ouders met kinderen in verschillende leeftijden, hen niet op verschillende opvanglocaties willen inschrijven. Daarom maken we een uitzondering voor inschrijving van meerdere kinderen, waarbij ook een kind op het KDV geplaatst wordt. Zonder tegenbericht houden we dit beleid aan, maar we kunnen u wel melden dat we de mogelijkheden tot uitbreiding van Pindakaas aan het bekijken zijn. Wij hopen natuurlijk dat we in de toekomst de BSO weer kunnen openen voor alle inschrijvingen!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem