> Nieuws > Thema: Moppereend!

Thema: Moppereend!

De Nationale voorleesdagen komen er weer aan! Het eerste thema voor de baby- en peutergroepen van 2020 staat in het teken van het boek dat centraal staat: Moppereend! Tijdens dit

De Nationale voorleesdagen komen er weer aan! Het eerste thema voor de baby- en peutergroepen van 2020 staat in het teken van het boek dat centraal staat: Moppereend! Tijdens dit thema besteden we vooral veel aandacht aan emoties leren kennen en herkennen, maken we kennis met verschillende dieren en gaan we de woorden en begrippen die bij het weer horen leren. Ook gaan we aan de slag met rekendoelen: we tellen druppels en maken kennis met categoriseren: groot, groter, grootst!

Naar onze wekelijkse muziekles en bezoekjes aan de halve maan, gaan we tijdens dit thema ook op bezoek bij de bibliotheek om daar voorgelezen te worden!

We hebben aan het einde van dit thema een spetterende afsluiting voor alle peuters (2-4 jaar) in petto. Namelijk: de voorstelling “Gemopper” van PEERtoftheater op woensdag 19 februari! Alle peuters krijgen hier nog een aparte uitnodiging voor.

Wij hebben heel veel zin om lekker te mopperen!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem