> Team > Tessa

Tessa

Hallo allemaal! Mijn naam is Tessa, ik stel me graag even voor

Mijn naam is Tessa Wolberink-Konnik, samen met mijn man en onze 2 kinderen wonen we in Groenlo.

In 2010 kreeg ik de kans om de opleiding PW3 te volgen en te werken in de kinderopvang. Voorheen was ik werkzaam inverschillende bloemenwinkels en een tuincentrum waar ik verantwoordelijk was voor het decoreren / etaleren. Dit is en blijft nog ook altijd een passie van mij.

Vanaf dag 1 ben ik betrokken geweest bij Pindakaas en heb het zien ontwikkelen tot een zeer professioneel kinderdagverblijf. Een kinderdagverblijf met een duidelijke visie en als doel, alles voor een blij gezicht.

Voor meerdere jaren heb ik op de peutergroep Vlokken gestaan. Ik heb mijn steentje mogen bijdragen aan de ontwikkeling van deze groep en hoe deze nu staat. Vanaf april 2023 begin ik aan een nieuw avontuur, Bio popup Pindakaas 100% Pindakaas” De nieuwe locatie in Beltrum aan de Huijskesdijk, midden in het groen, met dieren en een moestuin. Daar kom ik op een 0 t/m 4 groep. Een nieuwe uitdaging waar ik erg naar uitkijk. De kinderen zien groeien en ontwikkelen vanaf de dag dat ze bij ons op de groep komen tot het moment dat ze klaar zijn voor de basisschool. Hier haal ik enorm veel voldoening uit. Knuffelen, grapjes maken, gesprekjes voeren, educatieve spelletjes, uitdagen en kijken naar wat elk kind nodig heeft.

Tot ziens bij 100% Pindakaas!

Groetjes Tessa

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem