> Team > Sonja

Sonja

Hallo allemaal! Mijn naam is Sonja, ik stel me graag even voor

Ik ben Sonja Wijgman-van Leeuwen en ik woon in Zutphen samen met mijn man Dennis en twee dochters, Esmee en Isa. Ik zal vanaf mei 2022 gaan werken op het IKC bij groep Jam.

Ik ben van 2002 tot eind 2012 werkzaam geweest in de kinderopvang. Daarna ben ik me gaan verdiepen in de gehandicaptenzorg. Met veel overgave en plezier heb ik gewerkt met mensen met een beperking. Maar de kinderopvang bleef kriebelen en het bleef een wens om ooit weer terug te mogen keren in de kinderopvang. Die tijd is nu aangebroken, bij Pindakaas! Ik kan mijn enthousiasme, mijn passie en mijn ervaring weer aanspreken om de kinderen een veilige, gezellige en vertrouwde omgeving te bieden. Om ze te ondersteunen in hun ontwikkeling, te begeleiden in hun kunnen en het kunnen leren van vaardigheden die passend zijn bij hun leeftijd.

Naast mijn werk ben ik vooral moeder en sta ik klaar voor mijn kinderen, help ze de juiste keuzes te maken en zorg ik voor een veilige thuishaven. Voor mijn ontspanning ga ik 3 keer in de week naar de sportschool. Daarnaast zijn gezellige avonden met vrienden erg belangrijk voor mij.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem