> Nieuws > Sinterklaasfeest 2023!

Sinterklaasfeest 2023!

In week 48 vonden onze jaarlijkse Sinterklaasfeesten plaats, zowel op het KDV als op de BSO! De hele week hebben we met de KDV kinderen allerlei feestelijke sintactiviteiten gedaan, zoals

In week 48 vonden onze jaarlijkse Sinterklaasfeesten plaats, zowel op het KDV als op de BSO!

De hele week hebben we met de KDV kinderen allerlei feestelijke sintactiviteiten gedaan, zoals pepernoten bakken, cadeautjes stapelen en op sinterklaasliedjes dansen en zingen! De kinderen van 0-2 jaar kregen op hun eigen groep een cadeautje van een verklede Sint- of Piet pedagogisch medewerkster. Dit doen we omdat we de laatste jaren hebben gemerkt dat het voor de allerkleinsten nog te spannend is om de ├ęchte Sint en Piet op de groep langs te laten komen. We vieren het met onze baby’s en dreumesen dus op een wat minder prikkelende, rustige manier. En wat hebben ze hiervan genoten!

Voor de peuters van 2-4 jaar kwam er op donderdag 30-11 hoog bezoek! De peuters van alle locaties verzamelden zich op groep Stroop of groep Loods X voor de grote sinterklaasviering. Sint en Piet kwamen namelijk langs met pepernoten, knuffels en natuurlijk ook een cadeautje! Wat was het weer een feest.

En voor de BSO-kinderen was er op 28-11 en 30-11 ook een groot Sinterklaasfeest! Voor de kinderen van 4-7 jaar in de Mattelier en voor de kinderen van 8-12 jaar bij Loods X. Het verhaal van Pieta is ontrafeld, er zijn pepernoten gebakken, versierd en opgegeten, er is gesjoeld met pepernoten en er is ontzettend veel gedanst en gezongen. En natuurlijk was er ook voor onze BSO-kinderen een leuk cadeautje van Sint en Piet.

Wat was het weer een geslaagd feest. We kijken nu al weer uit naar volgend jaar!

 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem