> Kyra

Kyra

Hallo allemaal! Mijn naam is Kyra, ik vertel graag nog iets meer over mezelf

Ik ben Kyra Dibattista en ik woon samen met mijn partner in Arnhem met onze vier kinderen.

Ik heb altijd affiniteit met kinderen gehad. Zelf heb ik de spw opleiding gedaan in Arnhem. Daarna ben ik werkzaam geweest op diverse kinderdagverblijven in Arnhem en omstreken. Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij kdv Pindakaas. En wat ben ik trots als ik kijk waar wij nu staan!

Er heerst een hele fijne sfeer op de groepen en onder de collega’s. Ik word altijd blij als ik alle kinderen plezier zie hebben.

Zelf ben ik niet veel meer op de groepen aanwezig maar ben ik bezig geweest met de opleiding Samenkind Coach. Graag wil ik mij meer gaan inzetten in het coachen van kinderen en ouders. Door de opleiding die wij met vele collega’s hebben gevolgd ‘’de babyspecialist’’ ben ik getrikkerd naar meer.

De eerste 3 jaar van een kind zijn erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van zijn of haar leven. Zowel fysiek als mentaal. Aangezien wij veel kinderen in deze leeftijd zien is het een hele mooie aanvulling om kinderen optimaal te kunnen laten ontwikkelen. Samen met mijn collega Brenda zullen wij het stuk coaching gaan oppakken binnen het bedrijf.  Sommige ouders hebben vragen of zijn onzeker over de opvoeding van hun kind. Ik vind het belangrijk (aanstaande) ouders hierin te ondersteunen op een informele en evenwaardige manier. Samen kan je meer dan alleen.   

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem