> Nieuws > Loods X!

Loods X!

Zoals u wellicht al heeft vernomen, zijn wij druk bezig met de realisatie van onze nieuwe Xperience BSO! De naam van deze nieuwe BSO is inmiddels bekend: LOODS X Deze

Zoals u wellicht al heeft vernomen, zijn wij druk bezig met de realisatie van onze nieuwe Xperience BSO! De naam van deze nieuwe BSO is inmiddels bekend:

LOODS X

Deze naam omvat alles wat deze plek moet zijn: stoer, gaaf en een plek waar kinderen niet meer weg willen!
Deze BSO is gericht op kinderen van 7 t/m 12 jaar en wordt een ware belevenis! We willen deze kinderen uitdagen met activiteiten van deze tijd. Virtual reality, gamen op groot scherm, vlogs en blogs maken, filmen en liedjes inzingen! Daarnaast creeëren we een grote doe-ruimte waar we om de paar weken een ander thema lanceren. Dit kan zijn een laboratorium, een kledingattelier of een verfstudio. Ook betrekken we de wensen en behoeften van de kinderen hierin.

Naast alle games en technieken van deze tijd realiseren we ook een echte keuken waar kinderen in mogen koken en bakken, door instructiefilmpjes te volgen op het grote touchscreen in de keuken, kan dat niet mis gaan!

En natuurlijk hoort hier ook een ruim opgezette buitenruimte bij waar kinderen zich op allerlei manieren kunnen vermaken.

Een belevenis, een Xperience, voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Dit wilt u niet missen! Houdt onze website en facebook in de gaten voor de allerlaatste informatie!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem