> Nieuws > Kerst bij Pindakaas ♥

Kerst bij Pindakaas ♥

Het thema kerst staat voor de deur! We hebben er ontzettend veel zin in en gaan er een gezellige en sfeervolle tijd van maken. Gezelligheid, samenzijn en beleving staat tijdens

Het thema kerst staat voor de deur! We hebben er ontzettend veel zin in en gaan er een gezellige en sfeervolle tijd van maken. Gezelligheid, samenzijn en beleving staat tijdens dit thema centraal.

We bouwen het thema rustig op door de groep te versieren in kerstsferen. We doen dit samen met de kinderen om ze alvast kennis te laten maken met het nieuwe thema. Samen de kerstboom opzetten en versieren! 

Aansluitend word dit gestimuleerd door de woordkaarten, vertelplaten en de themaboeken. We besteden hier veel aandacht aan om te kijken wat de kinderen al kennen over kerst, en wat eventueel nieuw voor hen is. Op deze manier achterhalen wij waar de kinderen behoefte aan hebben en sluiten hierop aan. Dit doen we bijvoorbeeld door gesprekjes te voeren met de kinderen over het thema. 

Ook dit jaar is er op elke groep een feestelijke afsluiting! Op de babygroepen vieren we een kerstlunch en bij de peutergroepen organiseren we dit jaar een kerst diner. Iedere dag!
Voor de kinderen die gebruik maken van de VSO, is er iedere dag een kerstontbijt!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem