> Nieuws > Carnaval was een groot feest!

Carnaval was een groot feest!

Carnaval was dit jaar anders dan anders, maar bij Pindakaas hebben we er een groot feest van gemaakt. Voor alle groepen was het een week lang carnavalsfeest. Het is een

Carnaval was dit jaar anders dan anders, maar bij Pindakaas hebben we er een groot feest van gemaakt. Voor alle groepen was het een week lang carnavalsfeest. Het is een traditie in Groenlo en daarom vinden we het erg leuk om de kinderen van jongs af aan kennis te laten maken met dit fantastische feest.

Op de baby- en peutergroepen kwamen de kinderen verkleed, hebben we geschminckt, gedanst, polonaise gelopen en liedjes gezongen.

Op de BSO hebben we normaalgesproken een knallend feest in de Mattelier. Om de bekende redenen was dat dit jaar niet aan de orde, maar dat mocht de pret niet drukken! Ook bij de BSO hebben we een week lang carnavalsfeest gehad met verkleden, schminken, polonaise, dweilen, bingo & speurtocht, eigen carnavalswagens maken en als klap op de vuurpijl een echte optocht! We hebben er van genoten. Carnaval, tot volgend jaar!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem