> Nieuws > Carnaval bij Pindakaas

Carnaval bij Pindakaas

KinderdagverblijfAlle groepen worden leuk versierd, we lezen carnavalsverhaaltjes voor, we zingen liedjes, we lopen een echte optocht en er worden mooie carnavalsknutsels gemaakt. En bij carnaval hoort natuurlijk: verkleden!Op donderdag

Kinderdagverblijf
Alle groepen worden leuk versierd, we lezen carnavalsverhaaltjes voor, we zingen liedjes, we lopen een echte optocht en er worden mooie carnavalsknutsels gemaakt. En bij carnaval hoort natuurlijk: verkleden!
Op donderdag 11-2 t/m dinsdag 16-2 mogen de kinderen in carnavalskleding bij Pindakaas komen!

BSO en Loods X
De regels rondom noodopvang blijven hetzelfde voor de BSO en wij mogen tot 1-3-2021 alleen kinderen opvangen van ouders met een vitaal beroep. De vakantie en/of carnavalsactiviteiten zijn geen uitzondering hierop.
We maken er een carnavalsweek van op de noodopvang. Van woensdag 10 tot dinsdag 16 februari staan er allerlei leuke carnavalsactiviteiten gepland, zoals: een bingo, quizshow, wagenbouwen, dweilen, speurtocht, t-shirts maken en als afsluiter een échte optocht!

Voorjaarsvakantie
Ook voor de voorjaarsvakantie hebben wij een leuk programma gemaakt voor de BSO zoals je van ons gewend bent. Helaas mogen we ook in de vakantie alleen kinderen opvangen in de noodopvang.
Wij maken er een fijne vakantie van en hopen het in de meivakantie dubbel en dwars in te halen met zijn allen!

Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je mailen naar info@kdv-oud.prodes-wordpress.nl.


Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem