> Nieuws > Wij zoeken Pedagogisch medewerkers!

Wij zoeken Pedagogisch medewerkers!

Wij zoeken pedagogisch medewerkers!Minimaal 20 uur per week, we denken graag mee in jouw wensen! Er zijn tal van mogelijkheden binnen ons bedrijf! We kijken graag samen met jou naar

Wij zoeken pedagogisch medewerkers!
Minimaal 20 uur per week, we denken graag mee in jouw wensen!

Er zijn tal van mogelijkheden binnen ons bedrijf! We kijken graag samen met jou naar wat bij je past en waar jij plezier en voldoening uit haalt.

Op de babygroepen werken babyspecialisten aan een veilige omgeving van waaruit kinderen met ontwikkelingsgerichte dagprogramma’s kunnen exploreren. Een tweede thuis vormen, autonomie stimuleren en de wereld ontdekken zijn hierbij belangrijke onderdelen. Op de peutergroepen werken VVE specialisten aan educatieve doe- en ontdekkingsreizen vol beleving, muziek, beweging, natuur, uitjes en diverse thema’s. We creëren hier samen een veilige en complete basis om naar school te gaan. Voor kinderen in de naschoolse leeftijd is op de buitenschoolse opvang een compleet aanbod aanwezig waarbij we graag inspelen op moderne ontwikkelingen en interesses van de kinderen. Zo kunnen we hier knutselen aan robotica, filmpjes of vlogs, koken we via onze eigen kook-tutorials om te werken aan zelfstandigheidsbevordering, ontzorgen we ouders door te halen en brengen naar sporten en clubjes, maar voorzien we ook zelf in sport BSO. Daarnaast zijn we volop in ontwikkeling om een Integraal Kind Centrum (IKC) te creëren in samenwerking met scholen, waarbij we werken aan een optimale doorgaande leerlijn voor het kind van 0-12 jaar.

Ben je enthousiast geworden? Natuurlijk vinden wij het dan belangrijk dat je aan alle basisvoorwaarden voldoet. Maar wij vinden 1 ding écht belangrijk en willen vooral weten: doe jij álles voor een blij gezicht? Want dan zoeken we jou!

Wie ben jij?
– Je hebt passie voor het vak
– Je staat voor innovatie binnen de organisatie
– Je hebt niets dan plezier in jouw werk
– Je ontzorgt ouders en kinderen
– Je hebt een flexibele werkhouding
– Je staat voor uitdaging en ontwikkeling zowel voor de kinderen als voor jezelf

Wat vinden wij belangrijk?
– Je hebt een PM/GPM diploma niveau 4 óf niveau 3 met een aanvullend 3F taalcertificaat (KDV)
– Ook met diploma’s geschikt voor de BSO kun je bij ons terecht.
– Je kunt in januari 2022 starten

Wat krijg je ervoor terug?
– Je komt binnen in een groeiende en innovatieve organisatie
– Je wordt verwelkomd in een dynamisch en actief team
– Jouw ontwikkeling en plezier in het werk staat bij ons centraal
– Je krijgt volop de mogelijkheid tot opleidingen en cursussen op jouw vakgebied
– We bieden jou een jaarlijkse kinder-EHBO en BHV cursus

Wij helpen jou graag de pedagogisch medewerker te worden die je altijd hebt willen zijn. Doordat we binnen de gehele organisatie groep specifieke opleidingen en cursussen aanbieden, word je geschoold tot een specialist op jouw vakgebied! Onze pedagogisch medewerkers op de babygroep zijn babyspecialist en onze pedagogisch medewerkers op de peutergroep en peutervoorschool zijn VVE-specialist.

Kom werken bij Pindakaas!

Stuur je motivatie en/of CV vóór 12 december 2021 naar info@kdvpindakaas.nl
Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 0544-467752

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2022 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem