> Team > Melissa

Melissa

Hallo allemaal! Mijn naam is Melissa, ik stel me graag even voor

Mijn naam is Melissa Holkenborg-Logtenberg. Samen met mijn man Chera, ons zoontje en onze hond Bobbie woon ik in Lichtenvoorde.

In 2014 heb ik de opleiding Pedagogisch Werker niveau 3 afgerond. Na het behalen van mijn diploma heb ik veel werkervaring opgedaan bij diverse kinderdagverblijven/buitenschoolse opvang. In juli 2019 ben ik gestart bij Pindakaas op peutergroep Vlokken. Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik hier werkzaam met veel plezier.
Ik ben bij Pindakaas terecht gekomen door mijn verhuizing naar Lichtenvoorde. Van oorsprong kom ik uit Deventer. De warmte, professionaliteit en openheid van Pindakaas sprak mij erg aan. Ik kreeg gelijk een ‘thuis gevoel’. Als pedagogisch medewerker stimuleer ik kinderen in de ontwikkeling. Ieder kind groeit op zijn/haar eigen tempo, ieder kind is uniek. Ik bewonder hoe bijzonder ze zijn, iedereen met zijn of haar eigen kracht en op eigen tempo. Liefde, persoonlijke aandacht, en een tweede thuis bieden vind ik erg belangrijk voor zowel kind als ouder(s). Kinderen elke dag een fijne tijd bezorgen, daar word ik erg gelukkig van. Ik ervaar Pindakaas als een succesvol, modern ‘familiebedrijf’. Innovatief, één van onze kernwaarden. We gaan met de tijd mee, en we experimenteren met de nieuwste ontwikkelingen. Dit spreekt mij erg aan. Elke dag maken we er een feestje van, met een grote glimlach op ons gezicht en volop plezier! Niets is te gek!

Als team zijn we enorm goed op elkaar ingespeeld en weten we wat er van elkaar verwacht wordt. Het kind en de ouder(s) staan op de eerste plaats. Als we kind en ouder(s) een fijne tijd kunnen bezorgen, hebben wij dat ook! Iedere dag halen we het beste naar boven. Samen maken we een prachtige Pindakaasreis en beleven we de mooiste avonturen.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem