> Team > Kyra

Kyra

Hallo allemaal! Mijn naam is Kyra, ik stel me graag even voor

Hoi allemaal!

Graag zou ik mij aan jullie willen voorstellen als nieuwe medewerkster bij Pindakaas. Mijn naam is Kyra Lammers en ik ben 22 jaar oud en woon sinds kort samen met mijn vriend in Groenlo. Na het behalen van mijn opleiding tot onderwijsassistent in juni 2022 heb ik de switch gemaakt van het onderwijs naar de kinderenopvang. Na mijn ervaring op stages in de kinderopvang en in het onderwijs heb ik een voorkeur gekregen naar het werken in de opvang.

Omdat ik nog jong en vooral leergierig ben, was ik opzoek naar een kinderopvang die open stond voor de hbo deeltijd opleiding die ik in februari wil gaan doen. Bij deze opleiding leer ik leidinggeven aan een werkomgeving waarin het kind van 0 tot 16 jaar centraal staat. Vanuit mijn interesse en enthousiasme en die van Pindakaas kan ik zeggen dat ik vanaf 26 september tot aan februari vooral te zien ben op IKC Jam en dat ik vanaf februari de afwisseling ga maken met kantoor, de groep en de opleiding.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er op uit te gaan. Lekker naar het bos om daar een wandeling te maken met de hond vind ik erg leuk! Nieuwe plekken en uitdagingen ontdekken met de mensen om mij heen geeft mij veel voldoening.

Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze me gerust!

Ik heb er ontzettend veel zin in, tot op de groep!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem