> Referenties

Referenties

Onze kinderen voelen zich er vrij, welkom en thuis!

Onze jongens hebben het enorm naar hun zin bij Pindakaas. Er worden veel activiteiten met de kinderen ondernomen. Onze jongens voelen zich er vrij, welkom en thuis. De begeleiding is ontzettend hartelijk en lief voor zowel de jongens als ons. Als ik graag qua dag wil ruilen ( dit ivm ons werk) dan wordt hier in meegedacht. Wij zijn heel tevreden over Pindakaas!

HEUKSHORST

v

^

Super leuk!

Onze kinderen vinden het super leuk om hier te komen en al jullie activiteiten mee te mogen maken.

WOUTERS

v

^

Leuke activiteiten voor jong en oud!

Super fijne plek voor BSO en vakantieopvang. De kinderen gaan er altijd met veel plezier naar toe. Ze bieden leuke activiteiten aan voor jong en oud.

TE BRAAKE

v

^

Enorm flexibel, alles kan en altijd snel een reactie

Enorm flexibel, alles kan en altijd snel een reactie. In onze wisselende diensten ideaal. De medewerkers zijn altijd enthousiast en vrolijk.

BECKHOVEN

v

^

Super tevreden!

Ik ben super tevreden over Pindakaas. Savino gaat met heel veel plezier naar Schuddebuikjes en naar de 3+ groep. Kind blij, mama blij!

HAWINKELS

v

^

Fijn ontvangst en overdracht!

Gijs gaat iedere keer met veel plezier naar Pindakaas! De ontvangst en de overdracht is prettig. Het contact is laagdrempelig en fijn.

KROEZEN

v

^

Een opvang die met je meedenkt!

Hele fijne meedenkende opvang. Veel aandacht voor je kind en ontwikkeling. Leuke dagprogramma's met ook educatieve thema's. Denken ook goed mee!

OVERKAMP

v

^

Super leuke fijne plek voor de kinderen!

Super leuke fijne plek voor de kinderen!

TE MARVELD

v

^

Altijd veel te doen voor de kinderen!

Erg leuk voor de kinderen, er is altijd wel iets te doen!

VOLL

v

^

Fijne communicatie!

Wij vinden Pindakaas heel erg leuk, prettige communicatie en leuke medewerkers.

NIEUWENHUIS

v

^

Foto's/filmpjes ontvangen tijdens mijn werk!

Kinderen hebben het leuk hier, de communicatie is goed, app is top met foto's en veel tekst!

HOLTERMAN

v

^

Veilige en vertrouwde plek vol plezier!

Veilige en vertrouwde plek, waar de kinderen met veel plezier naartoe gaan!

SANNE

v

^

10+!

Fijne opvang! Alle aandacht is voor de kids en er zijn veel uitjes.

SPEKSCHOOR

v

^

Gastvrij, vriendelijk en meedenkend!

Pindakaas is erg gastvrij, vriendelijke en meedenkend. Sepp gaat met heel veel plezier naar Pindakaas, aanrader!

VAN DONGEREN

v

^

Deze opvang is een echte aanrader!

Fijn om veel te lezen en foto's te zien. Veel enthousiastme vanuit de leidsters. Veel variatie in thema's, alles super!

SPEKSCHOOR

v

^

Top team bij Pindakaas!

We zijn ontzettend tevreden met Pindakaas. Ze hebben onze zoon enorme ondersteuning gegeven op de peutergroep. Hij gaat met het grootste plezier naar de sport- en Pindakaas BSO. Top team bij Pindakaas!

KOK

v

^

De thema's zijn actueel en erg leerzaam voor de kinderen!

Ze hebben een heel leuk team en gaan super goed met kinderen om. De thema's die ze bedenken zijn actueel en erg leerzaam voor de kinderen. We zijn erg blij dat onze kinderen hier naar de opvang gaan.

AMAIRI

v

^

Het verschil in aanbod maakt Pindakaas uniek in de regio!

Onze zoon gaat altijd met erg veel plezier naar Pindakaas. Het verschil in aanbod maakt Pindakaas uniek in de regio. Er wordt veel ondernomen met de kinderen en het personeel is zeer vriendelijk.

NANCY

v

^

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Wij als ouders worden gehoord als er 'dingen' zijn. We kunnen altijd met vragen terecht als we die hebben en ook wordt er fijn/goed meegedacht bij bepaalde situaties thuis.

KIM

v

^

Pindakaas is een echte aanrader voor ieder die een opvang zoekt voor zijn/haar kind!

Ons zoontje gaat altijd met veel plezier naar de Vlokken en regelmatig ontvang ik via de app de foto's om te zien wat ze aan het doen zijn. De pedagogisch medewerkster zijn vriendelijk en willen je altijd voorzien van advies en denken met je mee. Ook worden we goed op de hoogte gehouden hoe ons zoontje zich bij Pindakaas ontwikkelt. Daarnaast is het echt een pluspunt dat alles, maar dan ook alles, in overleg mogelijk is met Pindakaas. Erg fijn dat Pindakaas zo flexibel is, daarmee ontlasten ze ons echt!

SABRINE

v

^

Mijn zoontje Jing uit China ging vrij snel na aankomst in nederland spelen bij Pindakaas.

Hij voelde zich er in no time veilig en prettig. De pedagogisch medewerkers zijn betrokken, enthousiast en kundig; er hangt een goede sfeer. In gesprekken met ze merk ik dat ze begaan zijn met Jing en door de app kan ik zijn ontwikkeling goed volgen. Kortom een hartstikke leuk en innovatief KDV/BSO!

SUZANNE

v

^

Mijn zoon Daan gaat met heel veel plezier naar Pindakaas.

Pindakaas weet zich goed te onderscheiden van de rest! De flexibiliteit krijgt echt een 10. Ook kan Daan hier 's ochtends al om 07.00 uur terecht. En kan hij op zijn gemak een boterham bij Pindakaas eten voordat hij naar school word gebracht. De leidsters weten er iedere dag weer een feestje van te maken. Mijn complimenten! Als ik Daan weer op kom halen roept hij standaard: ben je er nu al? Een mooier compliment kunnen ze toch niet krijgen bij Pindakaas.

KIM EN DAAN

v

^

Motto; kind blij & ouders blij.

Onze kleine vent zegt vaak; ......Joepie, we gaan naar Pindakaas Heerlijk om te horen en zeer goed teken! Daarnaast zijn er geweldige leidsters die vol passie, kennis en thema's, regels, structuur, opvoeding en verzorging op mijn dierbare kids toepassen. De organisatie flexibiliteit, ontwikkeling en vernieuwing zijn er teveel om op te noemen, dus ook super!!

ROY EN JANA

v

^

Onze dochter Faye gaat met veel plezier een paar keer in de week naar de BSO.

Wij zijn zeer te spreken over de verschillende creatieve ideeen van Pindakaas en ze komt altijd met enhousiaste verhalen thuis. Onlangs werden wij geconfronteerd met een zieke oppas en nog diezelfde ochtend kon Faye terecht bij de dagopvang in vakantietijd. Een compliment waard voor deze flexibele service!!!

FAMILIE MEULEMAN

v

^

Jip gaat nu alweer 2 jaar naar Pindakaas.

Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van Jip en de andere kinderen. Er zijn weinig wisselingen van leidsters. Dit geeft Jip een prettig en veilig gevoel. Er worden verschillende programma ‘s en uitjes georganiseerd. De eetmomenten worden ook afgesteld, dat is wel zo prettig!

FAM. VAN DEN HEUVEL

v

^

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Copyright 2023 - KDV Pindakaas | Ontwikkeld door Prodes - Arnhem